Wie zijn wij

Het Covid-19 virus heeft ons allemaal geraakt. Langzamerhand komen we meer in het ‘normale’ leven en ga je misschien nadenken over het maken van reizen en hoe dat zou kunnen met handhaving van de 1,5 meter maatregel. Bij ons kan dat! Onze reizen zijn perfect voor singles, een gezin en voor jou en je partner. Wij zien er op toe dat de hygiene maatregelen en de 1,5 meter maatregel worden gehandhaafd. Wij bieden ruimte en veiligheid! Dat is in jouw belang en dat van ons!

Andel is Nederlandse. Na haar studie Rechten is zij aan de slag gegaan als jurist op het gebied van gezondheidsrecht. In 2010 maakte zij voor het eerst de oversteek van Tarifa naar Tanger. Tijdens deze eerste ontmoeting met Marokko hebben het land en haar inwoners haar betoverd. Een jaar later kwam zij terug en maakte een rondreis van Marakech door de Hoge Atlas naar de woestijn bij Merzouga en terug. Een verblijf aan de Atlantische kust volgde een jaar later. Vervolgens heeft zij de Hoge Atlas doorkruist. Tijdens deze reizen heeft zij verschillende mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Zo heeft zij Lhoussaine leren kennen en organiseren op eigen wijze rondtrips in Marokko.

Andel en Lhousaine

Lhoussaine is Berber en geboren en getogen in een bergdorp Igoudmane, dat is gelegen in de regio Aghbalou N’Krdouss, in het zuiden van Marokko. Hij heeft gewerkt in hotel El Khorbat, gelegen in Ksar El Khorbat, ongeveer 40 km verwijderd van Igoudmane. Een Ksar is een versterkt dorp, gebouwd van leem in de negentiende eeuw. Tijdens een van haar reizen in Marokko, heeft Andel Lhoussaine daar leren kennen.

Lhoussaine is zeer gedreven en heeft zichzelf, in contacten met gasten in Ksar El Khorbath, Spaans geleerd. Hij spreekt daarnaast  Engels en Frans en een beetje Nederlands.

Hij kent de gewoonten en de gebruiken van de Berbers en de nomaden. Hij kan hierover enthousiast vertellen en je met de bewoners en hun cultuur in contact brengen. Hij is tijdens je verblijf in Marokko je begeleider en chauffeur.

Wij bieden een reis op maat aan. Geheel in overleg met jullie. Wij willen kleinschalig zijn en blijven. Op deze manier is het bij ons ook heel goed mogelijk om in je eentje te komen en met ons een prachtige en onvergetelijke reis door Marokko te maken. Dus heb je behoefte aan een geheel andere reiservaring, alleen of met een vriend(en), gezin of partner, stuur ons dan een bericht voor vrijblijvende informatie.

 Foto_Wie zijn wij