Wat bieden wij

‘Marokkoreizenmetandel’ onderscheidt zich door kleinschaligheid en onze persoonlijk benadering. Wij brengen je in direct contact met de bewoners in het zuiden van Marokko en hun dagelijks leven door bij de mensen thuis te komen zodat je kunt zien hoe zij leven.

Foto_Wat bieden wij

Het Covid-19 virus heeft ons allemaal geraakt. Langzamerhand komen we meer in het ‘normale’ leven en ga je misschien nadenken over het maken van reizen en hoe dat zou kunnen met handhaving van de 1,5 meter maatregel. Bij ons kan dat! Onze reizen zijn perfect voor singles, een gezin en voor jou en je partner. Wij zien er op toe dat de hygiene maatregelen en de 1,5 meter maatregel worden gehandhaafd. Wij bieden ruimte en veiligheid! Dat is in jouw belang en dat van ons!

Onze thuisbasis is Igoudmane, een klein dorp gelegen in de Hoge Atlas in het zuiden van Marokko op een hoogte van 1500 meter en 40 km ten noorden van de plaats Tinejdad.

Wij hebben twee kamers in een oud lemen huis verbouwd tot twee luxueuze comfortabele kamers met eigen toilet en douche. Het huis staat op het terrein van de familie van Lhoussaine. Hierdoor kunnen jullie op een aangename wijze het leven van de Berbers, in dit geval de familie van Lhoussaine, van dichtbij ervaren.

In Igoudmane is verbinding met internet mogelijk. Je kunt dus je werkmail checken en contact met het thuisfront hebben.

De familie woont eveneens op hetzelfde erf in een nieuw huis. Iedere ochtend wordt het brood voor die dag gebakken in een stenen oven met houtvuur. Het is natuurlijk mogelijk om te zien hoe zij dit doen en om dit ook zelf te doen. Dit brood maakt deel uit van jullie ontbijt. Ook de boter, de melk en karnemelk komt van hun eigen koe. Het ontbijt kan op de kamer worden gebruikt of op het dakterras als het weer het toelaat. Vanaf het (dak)terras is er een magnifiek uitzicht op de bergen.

Kijk op de pagina ‘Kamers en Prijzen’ hoe je bij onze B&B kunt komen.

Mocht je voorafgaand aan je verblijf bij ons of afsluitend een of meer dagen in Marrakech willen rondkijken dan kunnen wij je een Riad (hotel) adviseren.

De reis naar Igoudmane, de plaats van bestemming in het zuid oosten van Marokko en de thuisbasis voor verdere tochten, is een avontuur op zich met veel interessante bezienswaardigheden onderweg.

Eenmaal in ons huis in Igoudmane is dat ons vertrekpunt voor het maken van (dag)tochten


o


Ons verdere aanbod van (dag)tochten.