Review van Louise, Wouter, Rosa en Vincent

Mei 2019

We hebben een geweldig indrukwekkende vakantie beleefd met Lloussaine en Andel.

Na 2 dagen kwamen we aan in Igoudmane. Onderweg passeerden we de pas Tischka en kwamen we langs de filmstudios van Ouarzazate. Langs de oase van Skoura via de rozenvallei naar de Gorges Todra, dit is een smalle kloof. In de namiddag kwamen we aan en hebben we een heerlijke maaltijd gehad. De volgende dag eerst relaxed ontbeten op het dakterras. Toen gingen we naar de souk in Iffegh onze eigen inkopen doen voor de tagin, die we ‘s middags gingen maken onder leiding van Lloussaine.

We waren de enige toeristen en vooral de kinderen keken ons met verbazing aan. Maar het was feest bij de familie van Lloussaine! Er was een baby geboren en wij kregen overheerlijke couscous met stoofvlees als lunch! Ook werden we uitgenodigd om in de avond bij de familie te eten.

In de middag een prachtige wandeling gemaakt door het oude gedeelte van Igoudmane en werden we bij de oom van Lloussaine uitgenodigd om thee te drinken.

Volgende dag gingen we picknicken bij een bron en daarna een stuk hiken over de bergen. In de namiddag gingen we op visite bij een nomadenfamilie en werden we uitgenodigd voor een kopje thee. Helaas moesten we de volgende dag weer vertrekken uit Igoudmane en ging de weg naar Ksar Ait Ben Haddou, waar de oa de set van de Games of Thrones is geweest. Ook een bezoek gebracht aan de kasbah van Telouet, die een aantal ruimte met mooie mozaïek heeft.

Andel en Lloussaine zijn 2 zorgzame mensen, die ons een hele mooie vakantie bezorgd hebben. Beslist een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *