Review Karel en Ria

Marokkoreis november 2019 

Als je een reis boekt bij Andel en Lhoussaine en je bent nog nooit in Marokko geweest, dan heb je geen idee wat je te wachten staat. Ook al staan er prachtige foto’s en beschrijvingen van het land op hun site en in hun folder, je kunt je er nog niet veel bij voorstellen. Maar dat je bij hen in goede handen bent om een deel van Marokko te gaan verkennen, dat wordt al gauw duidelijk!

Vanaf het moment dat je bij hen in de auto stapt word je opgenomen in een flow waarmee je in een volledig andere wereld belandt. Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven en met geen woorden te vatten wat zich voor je ogen ontvouwt.

De prachtige, nauwelijks begroeide bergen in de meest onwaarschijnlijke kleurschakeringen, de uitgestrekte vlaktes, de soms nauwelijks zichtbare dorpen in dezelfde kleuren als de grond waarop ze zijn gebouwd. De drukte en bedrijvigheid in de plaatsen waar je doorheen rijdt en dan weer de stilte van de lange wegen met af en toe een zwaar beladen ezeltje of een eenzaam vrouwtje, krom lopend door de last op haar rug. 

Review nov 2019

Plaatjes worden werkelijkheid! En Andel en Lhoussaine brengen je naar alle mooie en bijzondere plekken, zodat je niets mist van alles wat dit prachtige land biedt. Ook zorgen ze voor unieke overnachtingsplekken, waarin je kennismaakt met het dagelijks leven in oude dorpen en bijna middeleeuwse gebouwen, zoals in El Korbath.

Misschien niet de luxe van westerse hotels, hoewel, de overnachting in de woestijntent was behoorlijk luxueus! Maar overal in elk geval wel goed verzorgd! En met veel vriendelijke mensen die voor je klaarstaan en het je zo aangenaam mogelijk maken. Ook met het glutenvrije dieet van Karel werd rekening gehouden mede dankzij Lhoussaine, die als een waakhond alles in de gaten hield.

Kortom, deze reis was als een schitterend boek dat bladzij voor bladzij voor je open ging en waar we van het begin tot het eind van gesmuld hebben! En dat mede dankzij de inzet en de betrokkenheid van Andel en Lhoussaine!

Dank!

Karel en Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *