Review: Het bezoek van Tijs en Francine

Travel review, morocco authentic travel,
Wat wij bijzonder vinden aan een verblijf bij Andel en Lhoussaine is de ervaring bij een Marokkaanse familie op bezoek te zijn maar met de privacy van een heerlijk eigen onderkomen.

Wij wisten nog niet precies hoe de route precies uit ging zien maar we waren toch wel erg nieuwsgierig naar de plek van Andel en Lhoussiane, en besloten hen te gaan bezoeken. De weg naar Igoumanne is een prachtige route, op aangeven van Andel hebben we nog een prachtige kloof bezocht, voor we in het dorp Igoumanne aankwamen.

Ons verblijf was hartverwarmend, prachtig verbouwd lemen huis, zeer smaakvol ingericht met een heerlijke warme douche. Heerlijk gegeten en gedronken, mooie wandeling door het oude lemen dorp gemaakt met Lhoussaine, zeer goede indruk gekregen van het leven van de berbers in het Atlasgebergte. Wat wij bijzonder vinden aan een verblijf bij Andel en Lhoussaine is de ervaring bij een Marokkaanse familie op bezoek te zijn maar met de privacy van een heerlijk eigen onderkomen.

Het is zeker de moeite waard om meer dan 1 nacht te verblijven en nog een tocht met Lhoussaine te maken, helaas paste dit niet in onze strakke planning maar wij hopen bij een volgende Marokko reis hen weer te kunnen bezoeken.

 

Travel Review, Morocco authentic travel,