Een reisverslag van mijn verblijf in Igoudmane, Marokko

2 Oktober op weg vanuit Groningen naar mijn dochter Andel in Marokko. Samen met “3 Oude Wijzen” naar een land waar ik nog nooit eerder ben geweest. Een andere cultuur en natuur. Marokko heeft mij overweldigd wat betreft natuur en vooral de vriendelijkheid en hartelijke ontvangst van de familie van Lhoussaine waar Andel en Lhoussaine de B&B  hebben.

De dagtochten waren goed verdeeld over de week om zo een mooi beeld van Marokko te krijgen. Prettig is ook de inspraak die je als gast hebt. Zoals welke dagtocht. Prettig is dat het weer geen punt is.

Nomaden, die op zoek gaan naar een ander gebied om hun vee te laten grazen. Ezels en dromedarissen bepakt en gezakt. Een manier van leven die mij geraakt heeft. De eenvoud en rust die daarvan uitgaat.

Ik ben blij dat ik gezien heb hoe Andel daar woont, de B&B met alle comfort dat een verblijf daar aantrekkelijk maakt.

Henny

Reisverslag van mijn verblijf in Igoudmane, Marokko