Het andere Marokko

Review:

Marokko reizen, Berberfamilie, nomadenleven,

Ik noem het zo, omdat we via Andel een berberfamilie hebben leren kennen en een bezoek hebben gebracht aan een nomadenfamilie in hun tent. Bij beide families een warm onthaal! Maar dan ervaar je wel dat het een totaal andere wereld is. Je ziet hoe deze mensen daar leven met basisvoorzieningen waar wij vervreemd van zijn. Het heeft mij meer inzicht gegeven hoe ver wij in het westen van de natuur af staan en gewend zijn geraakt aan overbodige luxe en daarin ook nog onverzadigbaar zijn!

Het is een prachtig land met het overweldigende Atlasgebergte, de kleuren, de geuren, dadelpalmen en heerlijke vruchten.

De B&B is comfortabel en gastvrij. Veel excursies met onderweg alle tijd voor pauzes in geweldige accommodaties en heerlijk eten. Ook is er aandacht voor eventuele wijzigingen of wensen in het programma. Kortom, een ervaring om nooit meer te vergeten!

Epke


Lieve Andel en Lhoussaine,

De reis door Atlasgebergte in Marokko was overweldigend.De onderkomens onderweg waren goed uitgezocht en het verblijf bij de Berber familie was zo uniek en gastvrij. Het ontbijt, de lunch, het avondeten waren allemaal SUPER!!!!

Alle superlatieven aanwezig voor Andel als gastvrouw/gids en Lhoussaine als gastheer, gids en chauffeur. Een AANRADER en het echte Marokko.

Ik heb dit uit mijn hart geschreven Andel en Lhoussaine.

Martine en Jan-Dirk