Een absolute aanrader!

Op 9 mei jl. ben ik aangekomen in Marrakech waar mijn reis begon samen met Andel en Lhoussaine richting Igoudmane.

Het Atlasgebergte met zijn mooie dorpen, de kennismaking met de familie van Lhoussaine, de overnachtingen in Igoudmane en het bezoek aan de nomadenfamilie in hun tent.

Het was een afwisselende en verrassende week.

Lieve Andel en Lhoussaine, ik heb genoten van deze mooie bijzondere reis. Tot een volgende keer.

Marie Louise Bastiaans

 

2 gedachtes aan “Een absolute aanrader!

 1. Nienke de Weerd

  Hoi Andel,

  We hebben het je begin mei toegezegd maar het is er nooit van gekomen, een review van ons verblijf bij jullie in Igoudmane. Omdat onze navigatie het dorp niet kende was het even zoeken naar de juiste afslag maar wat was het een welkome verrassing toen we de gite binnenstapten. Een heerlijke douche en twee smaakvol ingerichte kamers. Daar waren we blij mee na een paar zeer eenvoudige onderkomens. Ook het gastvrije onthaal voelde als een warm bad. De volgende dag op pad geweest met Lhoussaine. Eerst naar de palmeria om te zien hoe de groenten verbouwd worden en vervolgens inkopen doen in het dorp vlakbij waar je als westerse toerist nog een bezienswaardigheid bent. Rond lunchtijd met de auto door de droge rivierbedding op zoek naar een mooi plekje voor een heerlijke picknick. We hebben genoten van de mogelijkheid die jullie bieden om een stukje van het leven in dit deel van Marokko te ervaren. De meiden hebben nog dagen lopen pronken met henna op hun handen.

  Dank voor de mooie ervaring. Ik zal je nog een aantal foto’s via de mail sturen.

  Groet,

  Nienke de Weerd

  ps Ik zou graag nog zo’n stenen handmolen willen. Zou je nog eens willen informeren of iemand die nog heeft staan?

  1. admin Bericht auteur

   Lieve Nienke,
   Na het lezen van jullie review voel ik mij heel trots. Dank jullie wel ook namens Lhoussaine. Ik zal zeker uitkijken naar een stenen handmolen en jullie direct informeren als we er eentje vinden. Hartelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *